Το 4ο Θερινό Φεστιβάλ συνεχίζεται στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

 

Το 4ο Θερινό Φεστιβάλ συνεχίζεται

Στο 11Ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου μεταφέρεται για δύο μέρες το 4ο Θερινό Φεστιβάλ με στόχο να χαρίσει  στους μικρούς μας δημότες και όχι μόνο,  δύο δωρεάν ποιοτικές προτάσεις  διασκέδασης και ψυχαγωγίας κάτω από τον έναστρο ουρανό. Σύμφωνα με το πρόγραμμα την προσεχή Δευτέρα  10/8/2020 21:00 μ.μ θα προβληθεί η παιδική ταινία “ ΑΣΤΕΡΙΞ -TΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΓΙΚΟΥ ΖΩΜΟΥ»

Λίγα λόγια για την κινηματογραφική ταινία

Έπειτα από μια πτώση κατά τη συγκομιδή του γκι, ο δρυΐδης Πανοραμίξ αποφασίζει πως είναι καιρός να εξασφαλίσει το μέλλον του χωριού. Μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ ξεκινά ένα ταξίδι στον γαλατικό κόσμο, αναζητώντας έναν νεαρό, ταλαντούχο δρυΐδη, για να του μεταδώσει το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού.

- Την Τρίτη 11/8/2020 21:00μ.μ θα ανέβει η Θεατρική παιδική παράσταση « Οι πειρατές των χρωμάτων»

Λίγα λόγια για την θεατρική παράσταση

Πρόκειται για ένα όμορφο παιδικό παραμύθι που εξυμνεί της αξία της συγχώρεσης και του αγώνα για μια πιο «φωτεινή» πλευρά της ζωής.

Ο βασιλιάς του σκότους διατάζει ένα λοχαγό του να κλέψει τα πολύχρωμα δάκρυα της Ίριδας που είναι η βασίλισσα των χρωμάτων.

Εκείνος όμως λίγο αργότερα μετανιώνει για την πράξη του και αποφασίζει μαζί με την Ίριδα ένα πειρατικό ταξίδι για να φέρουν πίσω τα χρώματα ελπίζοντας ότι έτσι θα τον συγχωρέσει.

Η παράσταση έχει διαδραστικά στοιχεία, καθώς τα παιδιά συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι γρίφων που θα οδηγήσει τους ήρωες στη λύση του παραμυθιού.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Αναστασία Αναστασούδη

Κείμενο: Γιώργος Γκόντος

Παίζουν: Βάσω Δήμογλου, Γιώργος Γκόντος

Αφίσα: Νίκος Γκάρας

Οργάνωση παραγωγής: Παρασκευόπουλος Δημήτρης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Επειδή οι εκδήλωσες  πραγματοποιούνται τηρώντας  τους προβλεπόμενους όρους και  οδηγίες πρόληψης,  προστασίας και υγιεινής της αρμόδιας επιτροπής του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και του Υπουργείου Πολιτισμού- Αθλητισμού  που αφορούν στην αποτροπή διάδοσης της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, γνωστοποιείται ότι :

• Ο χώρος  θα  είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να υποδέχεται μόνο καθήμενους και

όχι όρθιους θεατές.

-Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την ώρα προσέλευσης των θεατών στο χώρο.

-Οι θεατές πρέπει να παραμένουν στις θέσεις τους και να τηρούνται οι μεγαλύτερες δυνατές αποστάσεις μεταξύ τους.

• Στο κοινό συστήνετε να φορά μη ιατρική μάσκα και να χρησιμοποιεί αντισηπτικό

αλκοολούχο διάλυμα (70%)

•Δεν θα υπάρχει διάλειμμα, προκειμένου να μην δημιουργείται συνωστισμός.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

                                 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ  ΤΗΛ. 2310 759 766


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!