Νέα λεωφορεία Ο.Α.Σ.Θ. απο σημερα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.





Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης βγαίνουν από σήμερα  πενήντα τέσσερα (54) νέα λεωφορεία.
Τα  επιπλέον πενήντα τέσσερα (54) οχήματα εντάχθηκαν  στο στόλο του ΟΑΣΘ  και η προμήθεια τους έγινε μέσω leasing. 
Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΑΣΘ θα προμηθευτεί με leasing συνολικά 180 λεωφορεία, ενώ ήδη μετά τη σύμβαση με το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ο στόλος της Θεσσαλονίκης ενισχύθηκε με άλλα 125 (και 25 εφεδρικά) λεωφορεία. 
Παράλληλα  ο Δήμος Θεσσαλονίκης, με ΠΝΠ του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ανέλαβε πρωτοβουλία και προσέφερε 50 επιπλέον λεωφορεία. Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης κυκλοφορούν από σήμερα περί τα 400 λεωφορεία και σταδιακά, εντός του μηνός Νοεμβρίου, ο αριθμός αυτός θα ξεπεράσει τα 500. 
Στο πλαίσιο του μεγάλου διαγωνισμού για την προμήθεια νέων οχημάτων, για το στόλο της Θεσσαλονίκης θα αγοραστούν μεσοπρόθεσμα 300 λεωφορεία τελευταίας τεχνολογίας.
Η προσπάθεια βελτίωσης των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης συνεχίζεται. Ο ΟΑΣΘ ευχαριστεί τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστα Καραμανλή για την αμέριστη στήριξη του, καθώς με μεταρρυθμίσεις όπως το leasing μπορεί να δοθεί μία ανάσα άμεσα.

ΕΚ ΤΟΥ Ο.Α.Σ.Θ.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!