Άρχισαν τα έργα για την ανάπλαση της περιοχής του «Αθάνατου Νερού» στο Μελισσοχώρι

 


Άρχισαν τα έργα για την ανάπλαση της περιοχής του «Αθάνατου Νερού» στο Μελισσοχώρι

Έπιασαν δουλειά σήμερα το πρωί τα σκαπτικά μηχανήματα στο πλαίσιο των εργασιών για την ανάπλαση της περιοχής του «Αθάνατου Νερού» στο Μελισσοχώρι του Δήμου Ωραιοκάστρου. Πρόκειται για ένα έργο που υλοποιείται με ενέργειες του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, το οποίο μόλις ολοκληρωθεί θα βελτιώσει και θα αναβαθμίσει αισθητικά την εικόνα της ευρύτερης περιοχής, καθώς πρόκειται να δημιουργηθεί ένας καλαίσθητος χώρος αναψυχής.

Παρόντες κατά την έναρξη των εργασιών ανάπλασης ήταν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χαράλαμπος Καζαντζίδης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μελισσοχωρίου, Αθανάσιος Μοσχόπουλος και ο αντιπρόεδρος της Κοινότητας Μελισσοχωρίου, Αθανάσιος Καγιάς.

Το έργο


Σύμφωνα με την μελέτη «Ανάπλασης της περιοχής του Αθάνατου Νερού στην Δ.Κ. Μελισσοχωρίου» προβλέπεται να γίνει συντήρηση – αναβάθμιση των υπαρχόντων υποδομών της περιοχής του «Αθάνατου Νερού», με στόχο την ανάδειξη του εν λόγω σημείου, ώστε να αποτελέσει τόπο προσέλκυσης τόσο των κατοίκων της περιοχής, όσο και επισκεπτών από άλλες περιοχές.

Μεταξύ άλλων παρεμβάσεων προβλέπεται να γίνουν οι παρακάτω εργασίες: Καθαρισμός της κοίτης του ρέματος, δημιουργία αναβαθμών στην πλατεία του «Αθάνατου Νερού», επίστρωση τους με πλάκες από σχιστόλιθο, καθώς και τοποθέτηση εξοπλισμού (ξύλινα παγκάκια, ξύλινοι κάδοι κλπ).  Αισθητική παρέμβαση στην είσοδο της πλατείας και τοποθέτηση επιγραφής.


Το έργο έχει ορίζοντα ολοκλήρωσης τους τρεις μήνες.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!