Δ. Κούβελας στην Χρ. Τσόρμπα - Βεργίνα TV: Στις προθέσεις του υπουργείου Μεταφορών η απολύμανση του αέρα στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ

 


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΣΤΗ ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΑΣΘ

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

 

Στις προθέσεις του Υπουργείου Μεταφορών και του ίδιου του υπουργού κ. Κώστα Καραμανλή είναι η απολύμανση του αέρα στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «ΤΑ ΛΕΜΕ» στη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και στη Χριστίνα Τσόρμπα, μετά από συνάντηση που είχε μαζί του, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Δημήτρης Κούβελας.

Ο κ. Κούβελας σημειώνοντας ότι «είμαστε σε καλύτερο επίπεδο σήμερα σε σχέση με ένα χρόνο πριν έχοντας 450 λεωφορεία στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα από ότι 235 πριν 1,5 χρόνο», είπε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από τον ίδιο τον υπουργό υποδομών και μεταφορών «σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα αγοράς για εξοπλισμό απολύμανσης του αέρα μέσα στα λεωφορεία» Ο ίδιος, σημείωσε ότι τα μηχανήματα που «θα παραγγείλουμε» πρέπει να πληρούν τις προδιαγραφές του ΕΟΔΥΥ καθώς και να διαθέτουν τις απαραίτητες «ειδικές πιστοποιήσεις»

«Ας είμαστε ρεαλιστές» τόνισε ο κ. Κούβελας, τον εξοπλισμό θα τον έχουμε το νωρίτερο το Καλοκαίρι.

 

Δείτε το απόσπασμα:

https://www.youtube.com/watch?v=MgSel0euZ0I&feature=youtu.be

 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!