“Διαδικτυακή σκηνή – Θεατρικές φωνές της πόλης 2021” από τις 17 Μαρτίου έως τις 20 Απριλίου

 


Η «Διαδικτυακή σκηνή – Θεατρικές φωνές της πόλης 2021», που αποτελεί παραγωγή της Διεύθυνσης Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, είναι έτοιμη να ξεκινήσει μέσα από τη φετινή της online διοργάνωση, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα θεατρικών παραστάσεων και παράλληλων δράσεων.
Από τις 17 Μαρτίου έως τις 20 Απριλίου, το θεατρόφιλο κοινό θα έχει την ευκαιρία  να απολαύσει δωρεάν έξι θεατρικές παραστάσεις και να παρακολουθήσει τρεις ανοιχτές συζητήσεις πάνω σε θέματα και προβληματισμούς της θεατρικής τέχνης με τη συμμετοχή ηθοποιών, σκηνοθετών, θεατρολόγων και θεατρικών συγγραφέων.
Όλες οι παραγωγές της διαδικτυακής θεατρικής σκηνής θα είναι διαθέσιμες σύμφωνα με το πρόγραμμα και με συγκεκριμένες ημέρες προβολής στην πλατφόρμα πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης στο www.e-thessalonikiculture.gr.
Κάθε χρήστης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει δωρεάν όλες τις παραστάσεις και τις παράλληλες δράσεις της διοργάνωσης μέσα από την οθόνη του κινητού, του υπολογιστή ή του tablet.
«Η ψηφιακή σκηνή του Δήμου Θεσσαλονίκης δεν είναι απλώς μια απάντηση στα μέτρα της πανδημίας αλλά αποτελεί την ψηφιακή μετάβαση της Διεύθυνσης Πολιτισμού σε μια εποχή με διαφορετικές ανάγκες και νέα δεδομένα. Με την ψηφιακή σκηνή φέρνουμε την τέχνη του θεάτρου σε κάθε σπίτι, ενώ ταυτόχρονα δίνουμε ένα εργαλείο στην τέχνη του θεάτρου. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Επιτροπή Θεάτρου του Δήμου Θεσσαλονίκης για την κατάρτιση του προγράμματος αλλά και στα στελέχη της Διεύθυνσης Πολιτισμού που υλοποιούν το δύσκολο αυτό εγχείρημα. Εύχομαι σύντομα να έχουμε τη δυνατότητα να μοιραστούμε και πάλι τα συναισθήματα των ζωντανών θεαμάτων», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Μαρία Καραγιάννη.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!