Γ. Λίλτσης: «Ένα λουλούδι κι ένα μεγάλο ευχαριστώ...»

 


Γ. Λίλτσης: «Ένα λουλούδι κι ένα μεγάλο ευχαριστώ...»

 

Ένα λουλούδι συμβολικά, συνοδευόμενο από ένα «μεγάλο» ευχαριστώ, προσέφερε η παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» του δήμου Παύλου Μελά στις γυναίκες υπαλλήλους του δήμου με αφορμή την σημερινή «Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας».

Κλιμάκιο της παράταξης με επικεφαλής τον επικεφαλής Γιώργο Λίλτση, αποτελούμενο από τον δημοτικό σύμβουλο Κυριάκο Τσαλταμπασίδη και το στέλεχος Μαρία Ιωαννίδου νωρίς το πρωί επισκέφτηκε το Δημαρχείο Παύλου Μελά και τις υπόλοιπες υπηρεσίες του δήμου, χαιρέτισε τις υπαλλήλους και τους προσέφερε ένα τριαντάφυλλο.

«Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τις υπαλλήλους του δήμου που καθημερινά εργάζονται για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες. Σήμερα τιμούμε όλες τις γυναίκες μαζί και την καθεμία ξεχωριστά: την μάνα, την κόρη, την σύζυγο, την εργαζόμενη, την άνεργη. Χρόνια Πολλά σε όλες τις γυναίκες» σχολίασε ο επικεφαλής της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», Γιώργος Λίλτσης.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!