Oμοσπονδία Ενώσεων Γονέων Κ. Μακεδονίας: Η κυβέρνηση προσπαθεί για άλλη μια φορά να επιβάλλει την αντιεκπαιδευτική πολιτική της με καταστολή. Φτάνει πια!!!

 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΝΩΣΕΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

http://omegokmak.blogspot.gr , e-mail: omegokmak@gmail.com



 


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ   ΓΙΑ  ΑΛΛΗ ΜΙΑ  ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ  ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΦΤΑΝΕΙ  ΠΙΑ !!!!

Χθες  συμμετείχαμε  ως  Ομοσπονδία  στην μεγάλη κινητοποίηση μαζί  με    φοιτητές, μαθητές και  εκπαιδευτικούς  διεκδικώντας μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για τα σχολεία και ουσιαστική μόρφωση .

Σήμερα  για  άλλη μια  φορά  οι φοιτητές στο ΑΠΘ που διεκδικούν το αυτονόητο, να ανοίξουν οι Σχολές και να επιστρέψουν στις σπουδές τους, δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση  για  άλλη μια  φορά  από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Απαιτούμε να αφεθούν ελεύθεροι τώρα όλοι οι φοιτητές του ΑΠΘ   και   να   αποσυρθούν άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις από το ΑΠΘ.

Δηλώνουμε ότι  δεν θα επιτρέψουμε   να κυριαρχήσει η  καταστολή,    να  επιβληθεί ο φόβος και ο αυταρχισμός  σπέρνοντας την υποταγή !!!!

Γονείς - εκπαιδευτικοί - μαθητές- φοιτητές έναν κοινό δρόμο έχουμε να βαδίζουμε, το δρόμο του αγώνα και της διεκδίκησης ενάντια στην αντιεκπαιδευτικη πολιτική της Κυβέρνησης που προσπαθεί να την επιβάλει με τις αστυνομικές δυνάμεις με κλειστά σχολεία και Πανεπιστήμια.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!