Δωρεάν υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης από τον Δήμο Ωραιοκάστρου

 


Δωρεάν υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης από τον Δήμο Ωραιοκάστρου

Δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης συνεχίζει να παρέχει ο Δήμος Ωραιοκάστρου σε όλους τους κατοίκους του Δήμου.

«Συνάνθρωποί μας αδυνατούν να διαχειριστούν κάποιες δύσκολες καταστάσεις και δέχονται ψυχολογική πίεση. Στο Δήμο Ωραιοκάστρου αντιλαμβανόμενοι και τις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιουργήθηκαν λόγω της πανδημίας κινητοποιηθήκαμε άμεσα και αναλάβαμε δράση, για να υποστηρίξουμε τους συνανθρώπους μας. Στο πλαίσιο αυτό οι κάτοικοι του Δήμου Ωραιοκάστρου συνεχίζουν να απολαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης», τονίζει η Χριστίνα Ζάπρα, εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται αφορούν στην ενημέρωση και στη συμβουλευτική ενηλίκων και καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο όπως διαχείριση συναισθηματικής κατάστασης, άγχους, κατάθλιψης, αντιμετώπιση κρίσεων πανικού, αντιμετώπιση προβλημάτων στην οικογένεια και στις σχέσεις γονέων και παιδιών/εφήβων κ.ά.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την ψυχολόγο Βασιλεία Λερού, καλώντας στα τηλέφωνα 2310809370 και 6976217704.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!