Ο Δήμος Παύλου Μελά διαθέτει αίθουσα προφύλαξης λόγω καύσωνα έως και το Σάββατο 31 Ιουλίου

 


Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παύλου Μελά ενημερώνει ότι, λόγω καύσωνα, ο κλιματιζόμενος χώρος του Δημοτικού Θεάτρου στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης» θα είναι ανοιχτός, έως το Σάββατο 31 Ιουλίου, ώρες 13.00 -21.00, προκειμένου να βρουν καταφύγιο δροσιάς πολίτες και μέλη ευπαθών ομάδων.

Στο πλαίσιο της πολιτικής σχεδίασης εκτάκτων αναγκών και προκειμένου να αντιμετωπιστούν χωρίς προβλήματα από τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της πόλης οι υψηλές θερμοκρασίες, ο Δήμος έχει μεριμνήσει για τη λειτουργία του παραπάνω κλιματιζόμενου χώρου που θα λειτουργήσει ως αίθουσα υποδοχής και αναμονής του κοινού.

Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας υπενθυμίζει ότι στον παραπάνω χώρο είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας, καθώς και όλα όσα προβλέπονται για την αποφυγή διάδοσης του COVID 19.

https://pavlosmelas.gr/kafsonas-ioulios-2021/Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!