Μέτρα του ΟΑΣΘ για τον καύσωνα και επιφυλακή

 


Μέτρα του ΟΑΣΘ για τον καύσωνα και επιφυλακή

 

 6.000 μπουκάλια νερό διανέμει σήμερα, από νωρίς το πρωί, σε όλα τα σταθμαρχεία του ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συνδράμει στην αντιμετώπιση του κύματος καύσωνα. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ, Γιώργος Σκόδρας, επέβλεψε ο ίδιος τη διαδικασία διανομής, ώστε σε κάθε σταθμαρχείο να υπάρχει επαρκής ποσότητα νερού και για τους οδηγούς, αλλά και για το επιβατικό κοινό.

 

Εξάλλου, το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, για το παρατεταμένο κύμα ζέστης που θα επηρεάσει την Ελλάδα, έθεσε σε επιφυλακή τις υπηρεσίες του Οργανισμού, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι κανένα λεωφορείο δεν θα κυκλοφορεί χωρίς τη λειτουργία κλιματιστικού.

 

«Δόθηκαν σαφείς οδηγίες στο προσωπικό, εφόσον παρουσιάζεται βλάβη σε κλιματιστικό, το λεωφορείο να αποσύρεται και να καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την άμεση επιδιόρθωση και την επανακυκλοφορία του», σημειώνει ο κ. Σκόδρας και συνεχίζει: «Ελπίζουμε τα μηχανήματα να αντέξουν στις ακραίες για τη χώρα μας θερμοκρασίες. Εμείς στον ΟΑΣΘ θα βρισκόμαστε σε επιφυλακή, ώστε να είναι δυνατή η εξυπηρέτηση όσων χρειάζεται να μετακινηθούν σε αυτές τις δύσκολες καιρικές συνθήκες».

 

Γραφείο τύπου Ο.Α.Σ.Θ.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!