Σε νέο κτίριο το ΚΕΠ της Τούμπας. Παρουσία Ζέρβα η έναρξη λειτουργίας του

 


Σε νέο κτίριο το ΚΕΠ της Τούμπας

 Παρουσία Ζέρβα η έναρξη λειτουργίας του

 

Σε νέο, σύγχρονο κτίριο, που βρίσκεται σε πολύ κεντρικό και εύκολα προσβάσιμο σημείο, λειτουργεί από σήμερα (14/7) το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) του Δήμου Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Τούμπας. Η λειτουργία του αναβαθμισμένου ΚΕΠ εγκαινιάστηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί, παρουσία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα και του Αντιδημάρχου Ανάπτυξης Δημοτικών Κοινοτήτων και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών Στέλιου Λιακόπουλου. 

“Στην τέταρτη δημοτική κοινότητα, στην περιοχή της Τούμπας, άξιζε ένα πολύ καλύτερο κι ένα κεντρικότερο ΚΕΠ κι ακριβώς αυτό κάναμε πράξη”, ανέφερε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, σημειώνοντας ότι όλες οι σχετικές διαδικασίες για την προετοιμασία του νέου χώρου και την έναρξη λειτουργίας του ολοκληρώθηκαν σε χρόνο ρεκόρ. “Αν κάτι μας δίδαξε η πανδημία, είναι ότι χρησιμοποιούμε περισσότερο τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες κι ότι προσπαθούμε να έχουμε αποκέντρωση”, πρόσθεσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας ότι ευρύτερα η περιοχή όπου λειτουργεί το νέο ΚΕΠ αναβαθμίζεται. “Όλοι οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο Δήμος είναι κοντά τους. Δεν υπάρχει καμία γειτονιά που δεν θα νιώθει τη φροντίδα του Δήμου”, τόνισε ο κ. Ζέρβας.


“Το νέο ΚΕΠ είναι σύγχρονο, καλύπτει όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές  και βρίσκεται σε σημείο που εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τους κατοίκους τόσο της Άνω όσο και της Κάτω Τούμπας”, ανέφερε από την πλευρά του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Δημοτικών Κοινοτήτων και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών Στέλιος Λιακόπουλος.

Από σήμερα το ΚΕΠ της Τούμπας εξυπηρετεί τους πολίτες από τον νέο χώρο του, στη συμβολή της οδού Ανατολικής Θράκης 12 και Κρώμνης 27. Το νέο τηλέφωνο για πληροφορίες και ραντεβού είναι το 2313 316.370.

Τα ΚΕΠ εξυπηρετούν τους πολίτες καθημερινά από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, από τις 7.30 το πρωί έως τις 3.00 μετά το μεσημέρι. Συστήνεται στους πολίτες να κλείνουν τηλεφωνικά ραντεβού για την εξυπηρέτησή τους σε όλα τα ΚΕΠ του Δήμου Θεσσαλονίκης, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν με τυχόν αναμονή, αφού λόγω των μέτρων που είναι σε ισχύ επιτρέπεται η παρουσία εντός των ΚΕΠ περιορισμένου αριθμού πολιτών.

 


Έργα ασφαλτόστρωσης στην οδό Ανατολικής Θράκης

Στο μεταξύ, ο Δήμος Θεσσαλονίκης αποδίδει αναβαθμισμένη την οδό Ανατολικής Θράκης, στην περιοχή της τέταρτης δημοτικής κοινότητας. Χτες, ολοκληρώθηκαν έργα ασφαλτόστρωσης στο τμήμα του δρόμου από την Κλεάνθους μέχρι τη Μπότσαρη, ενώ την Παρασκευή 16 Ιουλίου θα ασφαλτοστρωθεί και το υπολειπόμενο τμήμα της Ανατολικής Θράκης από τη Μπότσαρη μέχρι την Απόλλωνος.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!