Ανακοίνωση του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου σχετικά με τα σημερινα δημοσιεύματα

 


Σε απάντηση σημερινών δημοσιευμάτων που αφορούν την κατάληψη στο 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου καθώς και τα αιτήματα των μαθητών.που κάνουν κατάληψη, αναρτήθηκε ανακοίνωση της Διευύυνσης κα το Συλλογου Γονεων κα Κηδεμονων του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου, στην ιστοσελίδα του σχολείου, που αναφέρει: 

Όσον αφορά δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες όπου αναφέρονται τα αιτήματα για τα οποία γίνεται η κατάληψη από μια μερίδα  μαθητών του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου, θα θέλαμε να τονίσουμε τα εξής:

  1. Δεν υφίσταται τμήμα που να έχει 16 μαθητές σε καραντίνα και να κάνουν μάθημα οι εναπομείναντες 9. Υπάρχει τμήμα το οποίο έχει επιβεβαιωμένα 3 θετικά κρούσματα, τα οποία έχουν δηλωθεί στην προιστάμενη αρχή και  γίνεται έλεγχος  (self test & rapid test) στους μαθητές  που κάθονται δίπλα, μπροστά ή πίσω από τους 3  θετικούς όπως και στο υπόλοιπο τμήμα σύμφωνα με  το πρωτόκολλο του ΥΠΑΙΘ.
  2. Όσον αφορά τις δυο 2 αίθουσες στο υπόγειο, αυτές έχουν έναν εξαερισμό αλλά φέρουν  η κάθε μια ειδική συσκευή  απολύμανσης που απολυμαίνει το μολυσμένο αέρα, εξοντώνοντας το σύνολο σχεδόν των μικροβίων και των ιών, παρέχοντας ασφάλεια. Οι συσκευές αυτές είναι αντίστοιχες αυτών που χρησιμοποιούνται σε υγειονομικούς χώρους και είναι πιστοποιημένες. Η αγορά των 2 συσκευών έγινε την προηγούμενη σχολική χρονιά  από τον δήμο Ωραιοκάστρου, ύστερα από αίτημα του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου.
  3. Τέλος, όσον αφορά την περίφραξη, σας παραπέμπουμε στην χθεσινή δήλωση του προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου Ωραιοκάστρου, κ Τάσου Χαλκίδη που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου, όπου και εξηγεί για ποιο λόγο ο δήμος με την σύμφωνη γνώμη των σχολείων του συγκροτήματος προχώρησε στην εγκατάσταση της περίφραξης.         https://blogs.sch.gr/2lykoraiok/2021/09/21/5380/  

 

Η Διεύθυνση του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου και

ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!