Συνάντηση εργασίας της διοίκησης του ΟΑΣΘ με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών Σ. Δωρή

 


Συνάντηση εργασίας της διοίκησης του ΟΑΣΘ

με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών Σ. Δωρή

 

 

Συνάντηση εργασίας με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών Κεντρικής Μακεδονίας, Σωκράτη Δωρή, είχε σήμερα Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, στα γραφεία του ΟΑΣΘ, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Γιώργος Σκόδρας.

Οι κ.κ. Σκόδρας και Δωρής, παρουσία του μέλους του Δ.Σ. του ΟΑΣΘ Γιάννη Ρεντζεπέρη και του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης Γιώργου Παρασκευά, συζήτησαν για θέματα του τομέα των μεταφορών.

Ο κ. Δωρής υπογράμμισε ότι η εικόνα του ΟΑΣΘ έχει αλλάξει σημαντικά τα τελευταία δύο χρόνια, με την αύξηση του στόλου των λεωφορείων να είναι εμφανής, κάτι το οποίο έχει βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό, αποδίδοντας τα εύσημα στη διοίκηση του Οργανισμού.

Από την πλευρά του ο κ. Σκόδρας εξέφρασε τις ευχαριστίες του τόσο στον κ. Δωρή, όσο και στον κ. Παρασκευά, για την διαχρονική, άψογη συνεργασία του ΟΑΣΘ με τις Διευθύνσεις Μεταφορών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι παρόντες στη συνάντηση, εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!