Τραγουδάμε για την Ειρήνη. Αντιπολεμικό μήνυμα από τους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου

 


Η πολεμική σύγκρουση που μαίνεται στην Ουκρανία προκαλεί ανησυχία και ερωτήματα σε όλους μας πόσο μάλλον στα παιδιά στο σχολείο μας.

Αφουγκραζόμενοι τις αγωνίες τους εκτός από χρόνο για συζήτηση στην τάξη που διατέθηκε σε πολλά αντικείμενα , η καθηγήτρια μουσικής κ. Ελευθερία Μυτιλιού έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να εκφραστούν και να  στείλουν ένα μήνυμα αντιπολεμικό, υπενθυμίζοντας ότι η ειρήνη είναι το σημαντικότερο αγαθό.

Αφού μίλησαν για την  rap και hip hop μουσική  ξεκινώντας με τους μαθητές του Β3 , σε όλα τα τμήματα οι μαθητές μας κατηγοριοποίησαν σκέψεις και συναισθήματα σχετικά με την επικαιρότητα του πολέμου και έφτιαξαν ένα τραγούδι με δικούς τους στίχους πάνω σε ένα ρυθμό hip hop και το τμήμα Β3 το  παρουσίασε στο σύνολο των μαθητών στην αυλή του σχολείου.

Έτσι η  μουσική τους έγινε το όχημα για να ακουστεί δυνατά και καθαρά από την αυλή του 3ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου το τεράστιο ΓΙΑΤΙ των παιδιών στον πόλεμο.

Ακούστε  την μουσική πάνω στην οποία γράφτηκαν οι στίχοι «Shottas» 90s OLD SCHOOL BOOM BAP BEAT HIP HOP INSTRUMENTAL.

Δείτε τους στίχους και τα μηνύματα όλων των μαθητών μας.

Γιατί τα παιδιά πάντα ξέρουν καλύτερα

https://blogs.sch.gr/3gymoraiok/2022/03/22/antipolemiko-minyma/


 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!