Δ. Ωραιοκάστρου: Απολυμάνσεις και απεντομώσεις σε όλες τις σχολικές μονάδες

 


Δ. Ωραιοκάστρου: Απολυμάνσεις και απεντομώσεις σε όλες τις σχολικές μονάδες

Απολυμάνσεις και απεντομώσεις σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου Ωραιοκάστρου πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια των διακοπών του Πάσχα με εντολή του Δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, με στόχο η επιστροφή των μαθητών και των εκπαιδευτικών στις σχολικές εγκαταστάσεις την ερχόμενη εβδομάδα να γίνει με ασφάλεια.

Σε όλες τις σχολικές μονάδες των Δημοτικών Ενοτήτων Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας έγιναν απολυμάνσεις και απεντομώσεις στους εσωτερικούς χώρους με μέριμνα του Ευάγγελου Χατζηαντωνίου,  προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ωραιοκάστρου και του Τάσου Χαλκίδη, προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ωραιοκάστρου.

«Με οδηγίες του δημάρχου μας, Παντελή Τσακίρη, φροντίσαμε ώστε τα σχολεία να ανοίξουν μετά τις διακοπές του Πάσχα πλήρως εφοδιασμένα με αντισηπτικά και απολυμαντικά, όπως προβλέπεται από τα μέτρα προστασίας από τον Covid-19. Επίσης, κάναμε απολυμάνσεις και απεντομώσεις», ανέφερε ο κ. Χατζηαντωνίου.

«Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τις διευθύνσεις των σχολείων, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, ώστε να αντιμετωπίζουμε άμεσα όσα προβλήματα προκύπτουν. Τα σχολεία είναι έτοιμα να ανοίξουν με ασφάλεια μετά τις διακοπές του Πάσχα», είπε ο κ. Χαλκίδης.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!