Έκκληση απο τον πρόεδρο Γ. Σκόδρα για αναστολή της απεργίας στον ΟΑΣΘ


 Έκκληση για αναστολή της απεργίας στον ΟΑΣΘ

Έκκληση στο Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΘ, να μην ταλαιπωρήσει τους Θεσσαλονικείς με απεργιακή κινητοποίηση, απευθύνει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού, καθηγητής Γιώργος Σκόδρας. 

«Απευθύνω έκκληση στο Συνδικάτο, να αναστείλει την 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει. Τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους είναι δρομολογημένα και δεν υπάρχει κάποια διαφωνία ή αντιπαράθεση. Επομένως, δεν υπάρχει λόγος για κινητοποιήσεις», υπογραμμίζει ο κ. Σκόδρας. 

Προσθέτει ότι η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, που συμφωνήθηκε μεταξύ Διοίκησης και Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ το περασμένο καλοκαίρι, εγκρίθηκε από τους εργαζόμενους μετά από έξι μήνες και συγκεκριμένα στο τέλος του περασμένου Δεκεμβρίου, επομένως, μέρος της ευθύνης για την όποια καθυστέρηση έχουν και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.

Εφόσον το Συνδικάτο εμείνει στη σκληρή στάση και προχωρήσει σε 24ωρη απεργία αύριο Τετάρτη, 15 Ιουνίου, το επιβατικό κοινό θα μετακινηθεί με 138 λεωφορεία, τα οποία θα κυκλοφορούν με προσωπικό ασφαλείας. Κανονικά θα εκτελεστούν τα δρομολόγια των ειδικά διασκευασμένων οχημάτων εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρίες, η νυχτερινή γραμμή Ν1 που εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο Νυχτερινό, καθώς και η γραμμή 52 που εκτελεί το δρομολόγιο Ν.Σ. Σταθμός – Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη – Σίνδος.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!