Λύθηκε το πρόβλημα στεγανότητας στα γυμναστήρια του 2ου γυμνασίου Ευόσμου και του 1ου γυμνασίου - λυκείου Ελευθερίου Κορδελιού

 


ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ & 1ου  ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ - ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ 


Έπειτα από πολλά χρόνια εγκατάλειψης και αδιαφορίας λύθηκε οριστικά το πρόβλημα στεγανότητας στα γυμναστήρια του 2ου Γυμνασίου Ευόσμου και 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Ελευθερίου - Κορδελιού, τα οποία πλημμύριζαν σε κάθε βροχόπτωση.

Με πόρους από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» και τη συνεργασία των Αντιδημαρχιών, Τεχνικών Υπηρεσιών και Παιδείας, αντικαταστάθηκαν οι στέγες στα δύο γυμναστήρια και συγκεκριμένα απομακρύνθηκαν οι παλιές και διαβρωμένες λαμαρίνες από την οροφή των δύο κτιρίων και στη θέση τους τοποθετήθηκαν πάνελ νέου τύπου, τα οποία εξασφαλίζουν τη στεγανότητα και τη μόνωσή τους.

«Με τις παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν στα δύο γυμναστήρια έκλεισε οριστικά μια “πληγή” που επί χρόνια δημιουργούσε προβλήματα και εγκυμονούσε σοβαρούς κινδύνους για μαθητές και αθλητές κάθε φορά που έβρεχε», ανέφερε ο Δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός. Όπως τόνισε ο κ. Μανδαλιανός: «Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε και να αναβαθμίσουμε όλους τους αθλητικούς χώρους τους δήμου που επί σειρά ετών ήταν παραμελημένοι, αλλά και να δημιουργήσουμε καινούριους, ώστε τα παιδιά και οι νέοι μας να έχουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις που τους αξίζουν».






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!