Ανέστης Πολυχρονίδης: "Καλούμε τον δήμαρχο και τη διοίκησή του να αναλάβουν τις ευθύνες τους, βγάζοντας εκτός κάδρου τους εργαζόμενους"

 


Το φως της δημοσιότητας (εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της 10/7/2022) είδε περίληψη του πορίσματος της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας μετά από καταγγελίες για σοβαρότατες οικονομικές παρατυπίες ποσού 353.000 ευρώ στην περίοδο 2019-2021 στον δήμο Ωραιοκάστρου.

Χωρίς κανένα ίχνος αξιοπρέπειας, με σημερινή του ανάρτηση στα social media (FB), ο δήμαρχος επιτίθεται με λυσσαλέο τρόπο μεταξύ άλλων  και στο μέλος της παράταξής μας ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΡΑ και Αντιπρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Ηρακλή Τσακαλίδη, βάζοντας παράλληλα στο κάδρο του ανακύψαντος προβλήματος τους εργαζόμενους.

Ρητά διακηρύσσουμε προς πάσα κατεύθυνση την απεριόριστη εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουμε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου μας ( διοικητικό, τεχνικό και εργατοτεχνικό προσωπικό)  και καλούμε τον δήμαρχο και τη διοίκησή του να αναλάβουν τις ευθύνες τους, βγάζοντας εκτός κάδρου τους εργαζόμενους. Δεν θα ακολουθήσουμε τη σημερινή διοίκηση και τον δήμαρχο στον κατήφορο της πολιτικής αντιπαράθεσης που επέλεξαν.

Υ.Γ.: Σχετικά με την εφημερίδα Μακεδονία που σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημάρχου είναι ΄΄πιστοί στο καθήκον τους να τον διαβάλουν προσωπικά ΄΄… Όταν μία εβδομάδα πριν η ίδια εφημερίδα σε άρθρο της εκθείαζε το Δήμαρχο, τότε δεν τον διέβαλε προσωπικά;
Ας σοβαρευτούν λιγάκι!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!