Ο Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου στέκεται στο πλευρό του Αγροτικού Αστέρα, από τον οποίο η ΕΠΟ αφαίρεσε το δικαίωμα συμμετοχής στη Super League 2.

 


ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Ο Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου στέκεται στο πλευρό του Αγροτικού Αστέρα, από τον οποίο η ΕΠΟ αφαίρεσε το δικαίωμα συμμετοχής στη Super League 2. 

Δεν είναι δυνατόν μια επιτροπή της ΕΠΟ, ασκώντας τυπολατρικά έλεγχο να καταδικάζει με συνοπτικές διαδικασίες την ομάδα του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας, αφαιρώντας της το δικαίωμα να αγωνιστεί στην κατηγορία που της αξίζει, μετά την άνοδο που κέρδισε πέρυσι στους αγωνιστικούς χώρους.


Συντασσόμαστε στον αγώνα για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου, του εξορθολογισμού και της απόλυτης διαφάνειας στα διοικητικά θέματα των ομάδων, όμως αυτό δεν επιτυγχάνεται με την επιλεκτική επιβολή των πιο αυστηρών μέτρων σε μια ομάδα και μια διοίκηση που με έντιμο αγώνα κέρδισε τη συμμετοχή της στη Super League 2. 

Η δημοτική αρχή των 150.000 κατοίκων  συμπαρίσταται στον ιστορικό σύλλογο έως την τελική  δικαίωση, με δεδομένο ότι εφόσον η άνοδος δεν κρίθηκε στο χόρτο θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες. Η ομάδα μας θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα έναντι οποιουδήποτε υπευθύνου και εμείς είμαστε δίπλα της να την στηρίξουμε. Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι μαζί.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!