Στοίχημα: Τον πρώτο λόγο η Σλοβενία

 


Στοίχημα: Τον πρώτο λόγο η Σλοβενία



Λίγες μέρες μόλις μας χωρίζουν από την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με το 

προγραμμα μουντιαλ να είναι συναρπαστικό! Σήμερα Πέμπτη (17/11) το κουπόνι περιλαμβάνει διεθνείς φιλικές αναμετρήσεις, από όπου έρχεται και μια επιλογή με αξία. Πιο ειδικά, θα ασχοληθούμε με το φιλικό ανάμεσα στη Ρουμανία και τη Σλοβενία στην έδρα της πρώτης. Ας δούμε, λοιπόν, αναλυτικά που ποντάρουμε.



Η Ρουμανία κατέληξε έναν βαθμό πίσω από τη δεύτερη θέση και τη Βόρεια Μακεδονία στον όμιλό της για τα προκριματικά Μουντιάλ 2022. Κέρδισε μεν στο τελευταίο ματς το Λιχτενστάιν με 2-0 εκτός, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση. Έπεσε στη League C του Nations League, καθώς τερμάτισε τελευταία στο Β γκρουπ. Ο απολογισμός της στα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια εντός έδρας είναι 4-1-2. Αναμένεται να χρησιμοποιηθούν απόψε αρκετά νέα πρόσωπα λόγω απουσιών.

Από την άλλη, η Σλοβενία στα προκριματικά έμεινε στο -8 από θέση που οδηγούσε στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. Βγήκε 4η στον όμιλό της συγκεκριμένα. Δεν ηττήθηκε στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, με απολογισμό 1-3-0, και κατάφερε να παραμείνει στη League B. Ψάχνει να βελτιωθεί στα εκτός έδρας της και μπορεί να κάνει την αρχή σήμερα, απέναντι σε μια Ρουμανία με πολλές απουσίες. Θα επιλέξουμε το διπλό με την κάλυψη της ισοπαλίας, δηλαδή 2 (DNB) σε απόδοση 2.10.

Βρείτε κάθε μέρα στο Betarades.gr προγνωστικά για τα σπουδαιότερα ματς στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα!




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!