Δήμος Θεσσαλονίκης: Τα κάλαντα στον Κ. Ζέρβα. Με ευχές και μουσικές πλημμύρισε το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

 


ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τα κάλαντα στον Κ. Ζέρβα

Με ευχές και μουσικές πλημμύρισε το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Με παραδοσιακά κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισε σήμερα (23/12) το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας άκουσε τα κάλαντα και αντάλλαξε ευχές με παιδιά, μέλη χορωδιών και εκπροσώπους φορέων, που γέμισαν από νωρίς το πρωί το φουαγιέ του δημαρχιακού μεγάρου.

 

Τον γιορτινό τόνο έδωσε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ το Δημαρχείο επισκέφθηκαν ακόμη μουσικοί του Γ΄ Σώματος Στρατού, το τμήμα μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας, μαθητές του Πειραματικού, του Αρσάκειου και του Αγίου Παύλου, η χορωδία των ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης, μέλη της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος και του Κέντρου ΑμΕΑ «Ζωή», κ.ά. Χτες ο κ. Ζέρβας άκουσε τα πρώτα κάλαντα από μαθητές του Ασύλου του Παιδιού.

 

O Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας ευχήθηκε από καρδιάς στους Θεσσαλονικείς και σε όλον τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα, υγεία και χαρές


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!