Χριστουγεννιάτικοι ύμνοι και μελώδίες στην Πλ. Αριστοτέλους απο παιδικές και νεανικές χορωδίες


Πλημμύρισε η Πλ. Αριστοτέλους με Χριστουγεννιάτικους ύμνους και μελωδίες. Μια όμορφη εκδήλωση, μια συναυλία με την συμμετοχή παιδικών και νεανικών χορωδιών πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Αριστοτέλους. 

Στην συναυλία συμμετείχαν  χορωδίες απο τις Μητροπόλεις Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς και Θεσσαλονίκης. Επίσης συμμετείχαν και χορωδίες Ορθόδοξων Χριστιανικών Σωματείων. Ακούστηκαν κάλαντα απο διάφορες περιοχές της Ελλάδος. 

Η εκδήλωση ήταν υπο την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και συμμετείχαν οι χορωδίες: 

Νεανική Χορωδία Προφήτη Ηλία Πυλαίας, Χορωδία “Χριστιανική Ελπίς”, παιδική χορωδία "Χριστιανική Ελπίδα"/Εκπαιδευτήρια  “Ελπίδα”,  Νεανική Χορωδία Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Χορωδία “Λύχνος”, Χορωδία Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως “Αγ. Κασσιανή η Υμνογράφος”, Νεανική Χορωδία Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς, Νεανική Χορωδία Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Ο αριθμός των συμμετεχόντων παιδιών και νέων έφτανε τους 750. Παρά το τσουχτερό κρύο μεγάλη ήταν και η προσέλευση του κόσμου.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο δήμαρχος Κ. Ζέρβας.








Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!