Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα «Σχολές Σπουδές & Επαγγέλματα του Μέλλοντος» διοργανώθηκε απο την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων δήμου Ωραιοκάστρου στη Μυγδονία

 


Διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σήμερα Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 από το ΔΣ της Ένωση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα «Σχολές Σπουδές & Επαγγέλματα του Μέλλοντος» σε συνεργασία EMPLOY EDU - Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομία και το NEW YORK COLLEGE για τους μαθητές του ΓΕΛ Μυγδονίας και του 5ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου με Λυκειακές Τάξεις.

Ομιλητής της ημερίδας ήταν ο Δρ. Χρήστος Ταουσάνης - Συγγραφέας & Σύμβουλος Σταδιοδρομίας ένας από τους καλύτερους συμβούλους στην Ελλάδα σε θέματα επαγγελματικής κατάρτισης για μαθητές.

Η ημερίδα αναπτύχθηκε στις ενότητες:

1.      Να μάθουμε πώς να επιλέξουμε το σωστό επιστημονικό πεδίο και το επάγγελμα που μας ταιριάζει καλύτερα.

2.      Να εντοπίσουμε τις καινοτόμες εξειδικεύσεις που θα μας αναδείξουν στην αγορά εργασίας.

3.      Να κατανοήσουμε τη διαδικασία εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στην ημερίδα παραβρέθηκαν οι μαθητές, οι γονείς αλλά και διδακτικό προσωπικό των σχολείων μας.

Το ΔΣ της Ένωση θελει να ευχαριστήσει για την συνδρομή τους στην σημερινή ημερίδα τους δύο Διευθυντές των Λυκείων κο Μπουλάκη & κα Τσιρογιάννη αλλά και τους Συλλόγους Διδασκόντων των δυο σχολείων, τα μέλη των ΔΣ των δυο Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και τους προέδρους τους κα Διαμέλα & κα Δουδουλάκα και φυσικά τον ομιλητή της ημερίδας Δρ. Χρήστο Ταουσάνης.

 









Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!