ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Θεσσαλονίκης: Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Αντιμέτωποι με την ενεργειακή κρίση και παραγωγική ανασυγκρότηση»

 


Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Αντιμέτωποι με την ενεργειακή κρίση και παραγωγική ανασυγκρότηση»

Εκδήλωση για την ενεργειακή κρίση και την παραγωγική ανασυγκρότηση διοργανώνουν από κοινού οι Οργανώσεις Μελών Πανεπιστημιακών, Μηχανικών και Λευκού Πύργου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023, στις 6.00 μ.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης:

-Πέτρος Κόκκαλης, Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και

-Σωκράτης Φάμελλος, Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης & Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Στην εκδήλωση θα παρέμβει ο εκπρόσωπος του Ινστιτούτου Καταναλωτών Νέου ΙΝΚΑ, Παναγιώτης Γεωργιάδης, ενώ μετά τις ομιλίες θα υπάρχει η δυνατότητα ερωτήσεων και παρεμβάσεων από το κοινό.

Όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές/τριες της εκδήλωσης, τον τελευταίο καιρό η ακρίβεια και η ενεργειακή κρίση επηρεάζουν τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, των νοικοκυριών και των Δημοτικών Επιχειρήσεων, μετακυλίοντας το κόστος στον τελικό καταναλωτή και δημιουργώντας συνθήκες αβεβαιότητας στην ελληνική κοινωνία και στην οικονομία.

Η ενεργειακή κρίση ήλθε πριν από τον πόλεμο στην Ουκρανία και η κατάσταση της οικονομίας επιδεινώθηκε από τις καταστροφικές επιλογές της σημερινής κυβέρνησης, και συνδέεται με τις πολιτικές που εφαρμόζονται στους τομείς της οικονομίας, της ανάπτυξης και της ενέργειας στη χώρα μας και απαιτεί σοβαρές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στους τομείς αυτούς.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ η επιλογή της πράσινης μετάβασης είναι μονόδρομος, προκειμένου να υπάρχει ενεργειακή και κλιματική ασφάλεια, αλλά και μικρότερο ενεργειακό κόστος.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και διαδικτυακά μέσω Live streaming από τη σελίδα της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Α’ Θεσσαλονίκης: https://www.facebook.com/syrizathessalonikis

Το γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Θεσσαλονίκης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!