Συνάντηση Διαμαντή Γκολιδάκη με τους εργαζόμενους και τη διοίκηση του Γ.Ν.Θ. «Παπανικολάου»

 
Συνάντηση Διαμαντή Γκολιδάκη με τους εργαζόμενους και τη διοίκηση του Γ.Ν.Θ. «Παπανικολάου»

Το νοσοκομείο «Παπανικολάου» επισκέφθηκε ο ειδικός καρδιολόγος και πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης (ΝΔ) Διαμαντής Γκολιδάκης στο πλαίσιο των συχνών επισκέψεων του σε όλα τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Εκεί, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πολλούς φίλους και γνωστούς με κοινή πορεία στο χώρο της Υγείας και να συζητήσει με τους εργαζομένους και τη διοίκηση. Ο κ. Γκολιδάκης αντάλλαξε απόψεις με τους εργαζομένους και συζήτησε αρκετή ώρα για τα ζητήματα που τους απασχολούν. Στη συνέχεια έγινε δεκτός από το διοικητή του Νοσοκομείου Διονύση Μανωλόπουλο και τον υποδιοικητή Δημήτριο Βαλαρούτσο.  Οι κ. Γκολιδάκης και Μανωλόπουλος συζήτησαν για το σημαντικό ρόλο που  επιτελεί το «Παπανικολάου» σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει καθημερινά. Επίσης, ο Διαμαντής Γκολιδάκης είχε τη χαρά να μιλήσει με το προεδρείο και τους εκπροσώπους της ΔΑΚΕ εργαζομένων και να συζητήσει μαζί τους επί της ουσίας για ζητήματα που απασχολούν το νοσοκομείο.


Μετά το τέλος της επίσκεψης, ο Δ. Γκολιδάκης έκανε την εξής δήλωση: «Σήμερα είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ για άλλη μια φορά το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Γεώργιος Παπανικολάου” και να συναντηθώ με τους εργαζομένους και τη διοίκηση. Εξέφρασα το θαυμασμό μου και έδωσα τα συγχαρητήρια μου στους γιατρούς, τους νοσηλευτές, το παραϊατρικό προσωπικό και τη διοίκηση για το τεράστιο έργο που προσφέρουν σε όλη την κοινωνία της Μακεδονίας.

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση που εξέδωσε η Κυβέρνηση και με την οποία δίνεται αύξηση στις αποδοχές εργαζομένων σε μονάδες υγείας με την αναμόρφωση και διεύρυνση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας είναι στην σωστή κατεύθυνση. Την επόμενη τετραετία που θα ολοκληρωθεί η μεγάλη μεταρρύθμιση της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Υγεία, θα είναι κατάλληλες οι συνθήκες να κλείσει θετικά η συζήτηση για το πάγιο αίτημα των εργαζομένων στα νοσοκομεία να ενταχθούν στα βαρέα επαγγέλματα.

Είναι αδήριτη ανάγκη η στελέχωση του ΕΣΥ με περισσότερους εργαζομένους σε όλους τους τομείς και αυτό είναι κάτι που έχει ήδη δρομολογηθεί. Οι προσπάθειες που γίνονται είναι συντονισμένες από το υπουργείο Υγείας, τις αρμόδιες ΔΥΠΕ, τις διοικήσεις των νοσοκομείων και τους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ στην Υγεία, ώστε να επισπευσθεί η στελέχωση των νοσοκομειακών ιδρυμάτων της χώρας με άτομα που θα καλύψουν καίριες ανάγκες σε ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και εξειδικευμένο προσωπικό. Θα είμαι πάντα δίπλα στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι καθημερινά για το ύψιστο και πολυτιμότερο αγαθό, την Υγεία».

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!