Kings και Άσπα «ξεσήκωσαν» το Ωραιόκαστρο την Τσικνοπέμπτη

 


Kings και Άσπα «ξεσήκωσαν» το Ωραιόκαστρο την Τσικνοπέμπτη

Η Άσπα και οι Kings «ξεσήκωσαν» το Ωραιόκαστρο με το ρυθμό και τα τραγούδια τους το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης. Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες της νεολαίας συμμετείχαν στο αποκριάτικο πάρτι που διοργάνωσε ο Δήμος Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου.

Το κοινό καλωσόρισαν στην εκδήλωση ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού, Χριστίνα Ζάπρα και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου, Βασίλης Ιακωβίδης.


Στη σκηνή πρώτα εμφανίστηκε η Άσπα, που παρακίνησε μικρούς και μεγάλους να χορέψουν και να διασκεδάσουν με τα τραγούδια της. Τη σκυτάλη πήραν στη συνέχεια οι Kings, που ξεσήκωσαν το κοινό με το ρυθμό της «Macarena» και άλλων γνωστών τραγουδιών τους.

Παράλληλα με τη συναυλία, ιδιοκτήτες καταστημάτων δημιούργησαν αποκριάτικο κλίμα στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, τσικνίζοντας και προσφέροντας στον κόσμο κρασί.

Οι εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας

Με σαρακοστιανό τραπέζι θα γιορταστούν τα «Κούλουμα» την Καθαρά Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023, στο Δήμο Ωραιοκάστρου.


Ειδικότερα, στις Κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις και θα διανεμηθούν δωρεάν στους πολίτες παραδοσιακά εδέσματα, φασολάδα και λαγάνα.

Οι εκδηλώσεις την Καθαρά Δευτέρα θα αρχίσουν στις 11 το πρωί και θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

Ωραιόκαστρο: Αλώνια

Νεοχωρούδα: Γήπεδο Νεοχωρούδας


Πεντάλοφος: Αυλή Δημοτικού Σχολείου

Ν. Φιλαδέλφεια: Πλατεία

Μεσαίο: Πνευματικό Κέντρο

Πετρωτό: Πλατεία

Μονόλοφος: Πολιτιστικό Κέντρο

Μελισσοχώρι: Δημοτικό Σχολείο

Λητή: Ανεμόμυλοι

Δρυμός: Πλατεία.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!