Ανέστης Πολυχρονίδης: Δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις....!

 


Δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις....!

Διαβάζοντας το χθεσινό δελτίο τύπου του δήμου Ωραιοκάστρου σχετικά με τα Κούλουμα και βλέποντας την προσωπική προβολή μέσω του γραφείου τύπου του δήμου του Δημάρχου για την παρουσία του εκεί -λες και θεσμικά δεν τίμησαν τις εκδηλώσεις του δήμου εκπρόσωποι της Αντιπολίτευσης, σας παραθέτουμε την ανακοίνωση του σημερινού Δημάρχου πριν από τέσσερα χρόνια, όταν ήταν ο ίδιος υποψήφιος και κατηγορούσε τον τότε Δήμαρχο (κ.Γαβότση) ότι:

''Ο δήμος δεν είναι το τσιφλίκι κανενός.

Ας το αντιληφθεί επιτέλους ο δήμαρχος. Οι υποδομές και οι υπηρεσίες του δήμου, που στηρίζονται στα χρήματα των δημοτών, δεν είναι τσιφλίκι κανενός.

Είναι ντροπιαστικό και άκρως προκλητικό το δημαρχείο να χρησιμοποιείται από τον δήμαρχο, για να ασκεί ο ίδιος κριτική στους πολιτικούς του αντιπάλους, αντί οι δημοτικές υπηρεσίες να αξιοποιούνται για τη βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών.

Είναι διπλά προκλητικό, όταν ένας δήμαρχος –ελλείψει, προφανώς, δημοτικού έργου να επιδείξει- φτάνει στο σημείο να χρησιμοποιεί το επίσημο γραφείο Τύπου του δήμου, για να διακινεί ανακοινώσεις που εξόφθαλμα αφορούν αποκλειστικά και μόνο την παράταξή του και τις προεκλογικές διαφωνίες του με υποψηφίους άλλων συνδυασμών.

Τέτοιου τύπου πρακτικές μάς γυρίζουν πίσω πολλές δεκαετίες. Δεν θα το επιτρέψουμε.''

Η αλήθεια είναι ότι τέτοιου τύπου πρακτικές ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ και σήμερα να μας γυρίζουν πίσω  πολλές δεκαετίες!

Στο χέρι μας είναι να το αλλάξουμε!

Καλή Σαρακοστή!

Υ.Σ.

Τα Σαρακοστιανά ήταν πάντοτε δωρεάν-χρηματοδοτούμενα από τον δημοτικό κορβανά.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!