Συνάντηση Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού με τον ΟΑΣΘ

 


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού με τον Πρόεδρο του ΟΑΣΘ κ. Κωνσταντίνο Ταγγιρη και τον Διευθυντή Κίνησης του Οργανισμού κ. Συμεών Παπαδόπουλο. Τον ΕΜΣΕΚ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Κώστας Βασιλειάδης και ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου κ. Γιάννης Σούλας, ενώ παρών στη συνάντηση ήταν και ο κ. Θοδωρής Μητρακας.

Η συνάντηση έρχεται ως αποτέλεσμα της συνάντησης του ΕΜΣΕΚ με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα το Σεπτέμβριο του 2022 όπου τέθηκαν ζητήματα που απασχολούν την περιοχή τους Ευόσμου και του Κορδελιού, όπως οι Γραμμές Εξυπηρέτησης της περιοχής του Ευόσμου και του Κορδελιού. 

Ο ΕΜΣΕΚ κατέθεσε στον ΟΑΣΘ προτάσεις βελτιστοποιησης της εξυπηρέτησης της περιοχής από τις αστικές συγκοινωνίες, με τις κυριότερες να αφορούν την εξυπηρέτηση της περιοχής Άνωθεν Περιφερειακου με μεταφορά του τέρματος, δημιουργία νέων στάσεων και εκσυγχρονισμος αυτών, αύξηση δρομολογίων και μείωση του χρόνου αναμονής.

Ήδη επετεύχθη αύξηση του στόλου των γραμμών 32, 34 και 21 με 6 λεωφορεία και από τέλη Φεβρουαρίου αναμένεται να φανούν τα αποτελέσματα, με μέγιστο χρόνο αναμονής 15-20 λεπτά.
 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!