O Σάββας Αναστασιάδης στην κηδεία του Μανούσου Βολουδάκη στα Χανιά

 


Ο ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

 

Ο βουλευτής της ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης παρέστη στην κηδεία του βουλευτή της ΝΔ και πρώην υφυπουργού Μανούσου - Κωνσταντίνου Βολουδάκη, που τελέστηκε δημοσία δαπάνη, σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης  στα Χανιά.

Η εξόδιος ακολουθία του εκλιπόντος βουλευτή εψάλη στον Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου και ακολούθησε η ταφή στο Κοιμητήριο του Αγίου Λουκά.

Ο Μανούσος Βολουδάκης ήταν μέλος στην Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς, στην οποία προεδρεύει ο κ. Αναστασιάδης.  «Ο Μανούσος  ήταν εξαιρετικός άνθρωπος και κοινοβουλευτικός, υπηρέτησε με συνέπεια και πάθος την πατρίδα και τον τόπο του», δήλωσε ο κ. Αναστασιάδης, ο οποίος εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος και στους οικείους του, εξαίροντας  το ήθος και την προσφορά του, που χαρακτήριζαν όλη την   πορεία  του στα πολιτικά πράγματα.

         


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!