Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας

 


Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου τιμά

την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας


            Το δικό του μήνυμα ευαισθητοποίησης και αφύπνισης για την προστασία του φυσικού οικοσυστήματος, στέλνει με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας  ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, διοργανώνοντας την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023 στις 10.00 πμ στον ακάλυπτο χώρο επί των οδών Ιθάκης & Άρεως στη δημοτική ενότητα Ευόσμου, διαδραστική περιβαλλοντική εκδήλωση με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών των 10ου & 17ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου.

            Με επίκεντρο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λάβουν χώρα φυτεύσεις δέντρων και θάμνων από τους ίδιους τους μαθητές, ενώ θα ακολουθήσουν περιβαλλοντικά εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά δρώμενα, που θα δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά να κατανοήσουν την αξία των δέντρων και του πρασίνου στην πόλη.

            Η δράση - την οποία διοργανώνει την  η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελευθερίου Κορδελιού με τη συνδρομή των Τμημάτων Ανάπτυξης & Συντήρησης Πρασίνου και Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής - εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου ''Ενίσχυση οικολογικής συνείδησης και προώθηση περιβαλλοντικού εθελοντισμού στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου'', που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

           

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!