Επίσκεψη του 1ου ΓΕΛ Μενεμένης στο γραφείο Ανάπτυξης, Οργάνωσης, Προγραμματισμού & Ευρωπαϊκών προγραμμάτων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης

 


Επίσκεψη του 1ου ΓΕΛ Μενεμένης στο γραφείο Ανάπτυξης, Οργάνωσης, Προγραμματισμού & Ευρωπαϊκών προγραμμάτων

Την Τρίτη 28/03/2023, οι υποψήφιοι-ες πρέσβεις της Ε.Ε της ομάδας EPAS του 1ου ΓΕΛ Μενεμένης επισκέφτηκαν το Γραφείο Ανάπτυξης, Οργάνωσης, Προγραμματισμού & Ευρωπαϊκών προγραμμάτων μετά από σχετικό αίτημα που απηύθυναν στις αρμόδιες υπαλλήλους του γραφείου κ.κ Αναστασία Δημόκα και Παντουλάρη Φωτεινή και το οποίο έγινε άμεσα δεκτό. .

Στο πλαίσιο της πολύ ενδιαφέρουσας αυτής επίσκεψης οι υποψήφιοι-ες πρέσβεις είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν αρχικά τις αρμοδιότητες του εν λόγω γραφείου και στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να θέσουν σχετικές ερωτήσεις στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Αθανάσιο Παπαγεωργίου. Ο κ. Παπαγεωργίου απάντησε πολύ διεξοδικά στις ερωτήσεις των υποψήφιων πρέσβεων σχετικά με την πορεία των χρηματοδοτούμενων και συγχρηματοδοτούμενων έργων από την Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς επίσης αναφέρθηκε στα βασικότερα έργα που βρίσκονται στη φάση της υλοποίησης και σε κάποια πολύ σημαντικά που είναι στη φάση του σχεδιασμού και της έγκρισης.

Ευχαριστούμε πολύ το γραφείο Ευρωπαϊκών θεμάτων του Δήμου μας για την υποδοχή και τη φιλοξενία που μας πρόσφεραν.

Στη δράση συμμετείχαν οι υποψήφιοι πρέσβεις/ρες: Βασίλης Αναστασιάδης, Χριστίνα-Ζαφειρώ Βαφείδου, Κατερίνα Βοζίκη, Δημήτρης Ευδοκιμίδης, Κυριακή Οικονόμου, Αντώνης Παραρέγκας, Αγγελος Πρίφτι και Απόστολος Τσίχλης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!