«Η Κουζίνα της Καρδιάς μας» υποδέχτηκε τα παιδιά του ΚΔΑΠ - ΜΕΑ Δήμου Παύλου Μελά

 


Η Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 ήταν μια όμορφη ημέρα για τη δομή “Η Κουζίνα της Καρδιάς μας”, η οποία υποδέχτηκε στον χώρο της τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ δήμου Παύλου Μελά.

Η πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Χαράς Αμανατίδου να γνωρίσουν τα παιδιά τη νέα δομή  δημιούργησε ένα πολύ όμορφο κλίμα, όπου τα παιδιά έγιναν μικροί σεφ και με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδας προετοίμασαν και προσέφεραν με μεράκι και προθυμία ένα επιπλέον μεσημεριανό γεύμα στους ωφελούμενους της δομής.  

Επίσης στον όμορφα στολισμένο αύλειο χώρο του Παιδικού σταθμού “Ουράνιο Τόξο”  τα παιδιά απόλαυσαν νηστίσιμο πρωινό και κουλουράκια που ετοίμασαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Ηλιούπολης και ανέλαβαν να ζωγραφίσουν πασχαλινά σχέδια λόγω των ημερών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής  Χαρά Αμανατίδου, ο Πρόεδρος της ΙΡΙΣ Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης και η δημοτική σύμβουλος και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Σαββίδου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδας που συμμετείχαν στην εκδήλωση, για την ευαισθησία τους και την άμεση ανταπόκρισή τους σε κάθε κάλεσμα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής.

https://youtu.be/fDyPb12iGBg






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!