Πασχαλινές ευχές από τα παιδιά του ΕEΕΕΚ Κορδελιού

 


Τις πιο ζεστές Πασχαλινές ευχές δέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, υποδεχόμενος στο γραφείο του τους μαθητές και τις μαθήτριες του ΕΕΕΕΚ Κορδελιού.

Τα παιδιά συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτικούς και τη διευθύντρια του σχολείου Πηνελόπη Ορφανίδου, ευχήθηκαν στο Δήμαρχο «Καλή Ανάσταση» και «Καλό Πάσχα», ενώ του παρέδωσαν και τη προσωπική του λαμπάδα, την οποία ο δήμαρχος παρέλαβε εμφανώς συγκινημένος.
Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να προσφέρουν στο δήμαρχο χειροποίητες κατασκευές και ανοιξιάτικα λουλούδια - δημιουργήματα των εργαστηρίων  Χειροτεχνίας, Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος του σχολείου τους.
"Εύχομαι σε εσάς και στις οικογένειές σας Καλό Πάσχα, με υγεία και χαμόγελα" τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, ευχαριστώντας τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για την ξεχωριστή αυτή επίσκεψη, ενόψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!