Στέλιος Αγγελούδης – Να γιορτάσουμε το Πάσχα με ασφάλεια, προσοχή σε κροτίδες και βεγγαλικά


Σχετικά με την αλόγιστη χρήση κροτίδων και βεγγαλικών τις Ημέρες του Πάσχα, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης απευθύνει έκκληση στους συμπολίτες του να απέχουν από μία πρακτική που στοιχίζει κάθε χρόνο σε ανθρώπινες ζωές, είναι υπεύθυνη για σοβαρούς τραυματισμούς και ακρωτηριασμούς ενώ προκαλεί σωρεία προβλημάτων και στους τετράποδους φίλους μας.

«Πρέπει να αποβάλλουμε μια κακή συνήθεια που σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί Έθιμο αλλά αντίθετα έχει επικίνδυνες επιπτώσεις. Αυτές τις Άγιες Ημέρες ας γιορτάσουμε με ασφάλεια και σωφροσύνη, ας έχουμε υπόψη πως απαγορεύεται από το Νόμο η καύση βεγγαλικών και κροτίδων, πως οι συνέπειες για ανθρώπους και ζώα είναι οδυνηρές.

Εύχομαι ολόψυχα στους δημότες μας, σε όλους τους Θεσσαλονικείς, καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, με χαρά, με αλληλεγγύη, με ανθρωπιά και αισιοδοξία. Να έχουμε στη σκέψη μας πως το Πάσχα είναι πολλά περισσότερα από κροτίδες, πυροτεχνήματα και βεγγαλικά» είπε σχετικά ο κ. Αγγελούδης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!