Ευκαρπία: Ζωντάνεψε ξανά το θέατρο στο δάσος με πλήθος κόσμου, πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις[φώτο]





Ζωντάνεψε ξανά το ανοιχτό θέατρο της Ευκαρπίας στο δάσος της, με πλήθος κόσμου και πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.
Ύστερα από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και αφού έγιναν οι απαραίτητες επισκευές (είχε λεηλατηθεί σε ότι αφορά τα ηλεκτρολογικά του, αλλά και οι τοίχοι ήταν γραμμένοι από συνθήματα με σπρέι),¨ζωντάνεψε¨ ξανά το ανοιχτό θέατρο στο δάσος της Ευκαρπίας, σε ένα υπέροχο πραγματικά σημείο.
Ο μήνας Σεπτέμβριος, πολιτισμού, όπως λένε οι υπεύθυνοι του τμήματος πολιτισμού του δήμου Παύλου Μελά, πρόσφερε τη δυνατότητα στο θέατρο να έχει την τιμητική του για 2 ημέρες, 1 και 2 Σεπτεμβρίου. Πλήθος κόσμου, κυρίως τη 2η μέρα, έδωσε το παρόν και απόλαυσε τις εκδηλώσεις σε ένα υπέροχο σημείο, στο οποίο είναι η αλήθεια θα πρέπει να γίνονται περισσότερες εκδηλώσεις, όπως ένα φεστιβάλ θεάτρου, συναυλίες κλπ. Είναι κρίμα να μένει ανεκμετάλευτο.
Το παρόν έδωσαν επίσης και ο δήμαρχος Παύλου Μελά, κ. Δεμουρτζίδης, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι κομμάτων και παρατάξεων.
Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συναυλία με το Γιάννη Κουλούσια και το μουσικό του σχήμα, που παρουσίασαν ένα πρόγραμμα με έντεχνη, παραδοσιακή και λαϊκή μουσική.
Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις με παραδοσιακούς χορούς από πολιτιστικούς συλλόγους της Ευκαρπίας και συλλόγους από Αρμενία, Γεωργία, Αλβανία, Ρωσία που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς. Συμμετείχε και το φωνητικό σύνολο “Πλειάδες”τις Πλειάδες, που τραγούδησαν ηπειρώτικα.
Την παράσταση πάντως και σύμφωνα με το χειροκρότημα και τα λεγόμενα του κόσμου την έκλεψαν ο σύλλογος της Αρμενίας και το φωνητικό σύνολο ¨ Πλειάδες¨.  Ίσως επειδή πρόσφεραν κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο στους θεατές.

δείτε φώτο (από το avatonpress.gr και φίλους - αναγνώστες του από το facebook):













Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!