ΟΑΣΘ: Υπογράφηκε η μίσθωση 180 λεωφορείων

 


Υπογράφηκε την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2020, από τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣΘ καθηγ. κ. Γιώργο Σκόδρα και τον εκπρόσωπο της εταιρίας MED BUSS & TRUCK CENTER AE κ. Κώστα Παπαδάκη, η σύμβαση, που εγκρίθηκε με την 334/2020 απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Προβλέπεται η μίσθωση 180 λεωφορείων (101 κανονικών και 79 αρθρωτών) που θα ενισχύσουν άμεσα την αστική συγκοινωνία της Θεσσαλονίκης. Σε συνδυασμό με τα 50 λεωφορεία που ο Δήμος Θεσσαλονίκης παραχώρησε με χρησιδάνειο στον ΟΑΣΘ, το αμέσως προσεχές διάστημα, συνολικά 230 επιπλέον λεωφορεία θα τεθούν σε κυκλοφορία, επιλύοντας οριστικά το πρόβλημα των αστικών συγκοινωνιών που ταλανίζει την Θεσσαλονίκη.

Έτσι ολοκληρώνεται με επιτυχία , η υλοποίηση του σχεδίου διαχείρισης της κρίσης που κληρονομήθηκε.

Η λύση του προβλήματος του Ο.Α.Σ.Θ. κατέστη δυνατή χάρις στο ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού και στις άοκνες προσπάθειες του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ.Κ.Καραμανλή 

Ο ΟΑΣΘ γυρίζει σελίδα, παύει πλέον να αποτελεί πρόβλημα, προσφέρει λύσεις, συμβάλλοντας στην ανάταξη της αγοράς και της οικονομίας.

Ο ΟΑΣΘ της νέας εποχής θα είναι αποτελεσματικός, βιώσιμος και ψηφιακός.

 

 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!