Kινητοποίηση στα Πεύκα απο τους συλλόγους γονέων του 2ου και 4ου δημοτικών σχολείων και της Ένωσης Γονέων Πεύκων

 


Οι γονείς του 2ου και 4ου Δημοτικών Σχολείων Πεύκων, μαζί με την Ένωση Γονέων Πεύκων, εκπαιδευτικούς και Συλλόγους Γονέων των άλλων σχολείων της περιοχής, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, σχετικά με την έλλειψη μετακίνησης των μαθητών από και προς τα σχολεία.


Οι μαθητές του 2ου και 4ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκων, μετά από τρεις μήνες, παραμένουν χωρίς λεωφορεία, καθώς Υπουργείο Παιδείας και Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εμπαίζουν τους γονείς. Υπουργείο και Περιφέρεια επικαλούνται τους επαναλαμβανόμενους άγονους διαγωνισμούς και «πετάει ο ένας το μπαλάκι στον άλλον» αδιαφορώντας για τον Γολγοθά που καλούνται να ανέβουν καθημερινά δεκάδες γονείς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με την εργασία τους.


Απαιτούμε έστω και τώρα, να εξευρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν γονείς και μαθητές. Ζητάμε άμεσα, οι μαθητές που δικαιούνται μετακίνησης, να μεταφέρονται δωρεάν και με ασφάλεια. Δεν θα δεχτούμε να καταστρατηγούνται τα δικαιώματα των παιδιών μας κατ’ αυτόν τον τρόπο.


Σύλλογος Γονέων 2ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκων

Σύλλογος Γονέων 4ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκων

Ένωση Γονέων Πεύκων


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!